2024.05.03. 12:24:51 4085 163

Irány a kert! – 3+1 fontos pont a kerti checklistádon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A tavaszi napsugarakkal, a virágillattal, a madárcsicsergéssel együtt megérkeztek a tavaszi kerti munkák is, amiket nem érdemes tovább halogatni, ha szeretnénk élvezni a körülöttünk elterülő természet csodáid. Elő a szerszámokkal, kerti eszközökkel és indulhat a munka!

Kert Fotó:123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kert Fotó:123rf.hu

Készítsd el a saját kerti checklistádat, és vesd bele magad a munkába!

  • Csípd le a végét! A március még túl hideg volt ahhoz, hogy a kertben lévő bokrokat, fákat megmetsszük. De az április vége, május eleje éppen alkalmas erre!

  • Hadd virágozzon! Ha szeretnéd, hogy gyönyörű, színes és illatos virágok pompázzanak a kertedben egész nyáron, érdemes a magokat még most elvetni, öntözni, ápolni, kényeztetni a kis növényeket, hogy hadd kápráztassanak el a színes virágszirmokkal majd néhány hét múlva.

  • A téli „szerkó” már nem divatos! Ideje levetkőztetni, vagyis eltávolítani a téli takarót a fagyra érzékeny, téli hideget kevésbé tűrő növényekről!

  • Ne csak a szomszédé legyen zöld! Jöhetnek a tápoldatok, a fűnyírás, a méretre igazítás:), vagyis a pázsit ápolása, mert a most belefeccölt energia meghálálja magát!

Forrás: brigitte.de/ Jeanine Insam

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...