2024.05.04. 08:33:19 5598 212

Amilyen gyorsan elkészül, olyan gyorsan el is fogy – Citromos pohárdesszert, hogy ma sem maradjon ki
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Frissítő receptekből soha nem elég! Frissítő desszertekből is mindig jó begyűjteni egy újat. Egy villámgyors, üdítő pohárkrém éppen ezért maga lesz a tökély. Próbál ki, és közben mérd az időt: vajon elkészítés lesz kevesebb idő vagy az elfogyasztás?

Citrom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Citrom

Már a hozzávalók begyűjtésébe sem kell sok energiát belefeccölnöd, csupán ezekre lesz szükséged:

  • 4 evőkanál cukor

  • 1,25 dl tejszín

  • 1 db citrom

  • 3 lap zselatin

  • 4 evőkanál víz

  • 3 db tojás

A citromok levél nyomd ki, a héját reszeld le. A lapzselatint tedd bele a hideg vízbe. Válaszd szét a tojásokat, a fejérjét rakd félre, a sárgákat pedig verd fel a cukorral. Add hozzá citromlevet és –héjat. A zselatint oldd fel meleg vízben, hagyd kicsit kihűlni, majd add hozzá a tojássárgájás krémhez és az egészet tedd a hűtőbe. Míg a krém hűl, egy edényben verd kemény habbá a tojásfehérjét, egy másik edényben pedig a tejszínt. Ha megvagy, óvatosan keverd mindkettőt a hűtőből kivett sárga krémhez. Porciózd 3 pohárba és már kész is!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...